گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

مصوبه جدید دولت برای حمایت از کالای ایرانی| آئین‌نامه حمایت از نخبگان ایرانی و غیرایرانی به کجا رسید؟

  • کد خبر: ۱۴۶۱۰۲
  • ۲۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۵
مصوبه جدید دولت برای حمایت از کالای ایرانی| آئین‌نامه حمایت از نخبگان ایرانی و غیرایرانی به کجا رسید؟
سخنگوی دولت از تصویب آیین نامه‌ای در جلسه هیات وزیران خبر داد که با اجرایی شدن آن، و با هدف حمایت از کالای ایرانی دریافت تسهیلات بانکی و منابع مالی برای مجموعه‌های تولیدی از طریق موسسات و صندوق‌های تضمین تسهیل می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، علی بهادری‌جهرمی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت با تشریح مصوبات هیات وزیران اظهار داشت: در این جلسه به منظور حمایت از کالای ایرانی و با هدف ارائه بسته‌های مختلف تضمین و همچنین تسهیل دریافت تسهیلات بانکی و دریافت منابع مالی برای مجموعه‌های تولیدی، آیین نامه جدیدی به تصویب رسید.

وی افزود: بر اساس این آیین‌نامه به موسسات یا صندوق‌های تضمین اجازه فعالیت در چارچوب مشخصی اعطا می‌شود تا این موسسات تضمین بتوانند کمک‌کار بنگاه‌های اقتصادی بخش خصوصی، به‌ویژه بنگاه‌های کوچک و متوسط باشند تا کمک‌کار دریافت منابع مالی و سرمایه مورد نیاز این مجموعه‌ها باشند.

بهادری جهرمی با بیان اینکه آیین نامه‌های تکلیفی بودجه امسال در دولت تقریبا به اتمام رسیده است، افزود: در این زمینه فقط در حد یکی دو آیین‌نامه باقی مانده که باید جمع‌بندی نهایی در خصوص آن‌ها صورت بگیرد. یکی از تکالیفی که قانون بودجه امسال متوجه دولت کرده، طبقه‌بندی بنگاه‌های اقتصادی بود که هر کدام در صحن دولت رفت و برگشت‌هایی داشت و در حال بررسی و کارشناسی بیشتر بوده و هستند.

سخنگوی دولت به تصویب آیین‌نامه حمایت از نخبگان نیز اشاره کرد و گفت: طبق دستوری که رئیس جمهور پیش از این صادر کرده بودند دو آیین‌نامه به منظور حمایت از نخبگان و نوابغ تدوین شده بود. یک آیین‌نامه به منظور حمایت از نخبگان ایرانی و آیین‌نامه دیگر به منظور حمایت از نوابغ و نخبگان مهاجر غیرایرانی.

وی ادامه داد: کلیات هر دو آیین‌نامه در دولت مورد بررسی و موافقت قرار گرفت و جزئیات آن هم به منظور حمایت بیشتر و موثرتر که بخش‌های مختلف دولت، در دست رسیدگی بیشتر است تا بتوانند حمایت موثرتر و بیشتری برای نخبگان و نوابغ کشورمان و همچنین نوابغ و نخبگان غیرایرانی مهاجر موجود در کشور داشته باشند.

بهادری جهرمی همچنین در واکنش به ادعا‌های فرح دیبا درباره خارج نکردن اموال و جواهات از ایران در دی ۵۷ گفت: این را به فال نیک می‌گیرم که بعد از ۴۴ سال بعضی‌ها یادشان بیفتد که باید نسبت به اقدامات و غارتگری‌های خود و این که اموالی رفته یا نرفته پاسخگو باشند. استقبال می‌کنیم که یک محکمه صالحی بیاید رسیدگی کند که روشن شود چه میزان اموال بصورت حساب‌های بانکی یا نقدی و جواهرات و یا املاک یا سایر اموال که متعلق به مردم ایران است و توسط دیکتاتور فراری و خانواده هایشان غارت شده و این‌ها کجا هزینه می‌شود؟ برای تجمعات غیرقانونی یا اعتراضی و یا تروریسم رسانه‌ای یا غیر رسانه‌ای هزینه می‌شود. محاکم صالح به این اموال به غارت رفته مردم ایران رسیدگی کنند.

سخنگوی دولت خاطرنشان کرد: بعضی چیز‌ها جُک است. مردم این‌ها را می‌بینند و خنده‌شان می‌گیرد که می‌گویند من پوتین با خودم بردم. خاطرات اطرافیان خود آن‌ها روشن است. خاطرات تشریفات خود آن‌ها و مستندات و کتب متعدد تاریخی وجو دارد حتی درارزیابی‌های خارجی اعدادی بین ۳۵ با ۵۶ میلیارد دلار یاد برده شده است. این‌ها باید پاسخگوی غارت‌های گسترده اموال مردم باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->